Dobro došli u našu web prodavnicu

01. ALCO

ALCO MACHINE TOOLS  ili  ALCO d.o.o.

Firma ALCO d.o.o. počinje sa radom davne 1991. i od tada doživljava konstantan rast. Uspešnim i  kvalitetnim poslovanjem, posvećenošću kupcima i stalnim inovacijama postala je jedna od vodećih u oblasti trgovine alatnim mašinama i priborom kao i u oblasti CNC tehnologija.

 ALCO Tim

Želimo iste stvari

02. VIZIJA

Ostvarimo zajedničke vizije

Vizija firme ALCO je da pruži najviši nivo usluge na domaćem tržištu uz stalne inovacije i obogaćivanje proizvodnog asortimana. Tu viziju ostvarujemo u saradnji sa svojim partnerima, koji dele istu viziju.

Na istom putu

03. MISIJA

Ka novim tehnologijama

ALCO je na tržištu prepoznat kao kompanija koja podstiče primenu novih tehnologija, usmeravajući kupca da za svoj novac dobije najviše, posebno vodivši računa da takva kupovina ima svoju vrednost i u budućnost.

Delimo sa vama

04. NAŠE VREDNOSTI

ZNANJE

Nesebično deljenje postojećih i jaka motivacija za usvajanje novih znanja. Motivisani za stalno pronalaženje i usvajanje, koja nesebično delimo sa drugima.

ENTUZIJAZAM

Svaku novu ideju prihvatamo sa oduševljenjem i težimo da je do kraja zajedničkim snagama sprovedemo sap uno entuzijazma.

INOVATIVNOST

Inovativnost je ono što nas izdvaja od drugih. Kreativnost i praćenje novih tehnologija su ključevi našeg uspeha.

ODGOVORNOST

Odgovornost je ono što nas krasi svih ovih godina. Osećaj i motivacija da posao bude završen na vreme i uz vrhunski kvalitet.